Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rukia Kuchiki

Rukia Kuchiki je neznámý člen 13. jednotky a její kapitán je Juushiro Ukitake.


Rukia je kvůli své výšce dost podceňována. Má krátké černé vlasy s pramenem přes obličej a modré oči.


I přesto, že žije ve velmi vlivné a bohaté rodině, Rukia to nedává na sobě znát. Je velmi populární mezi shinigami. Hanataro měl například před ní velký respekt, ale ona mu řekla, že ji má oslovovat úplně normálně jakoby byla jeho kamarádka, za což si získala jeho sympatie.


Rukia má přátelský vztah s Ichigem, ale velmi často se hádají. Kvůli tomu na ni několik dívek žárlí, například Ririn nebo Nel Tu. Avšak nejvíce žárlila Orihime, která kvůli tomu před Matsumoto velmi plakala. Nejraději ji však má Kon.


Rukiino oblíbené jídlo jsou okurky, vajíčka a rýžové kuličky. Velmi ráda šplhá na vysoká místa a nejraději má věci se zajačikovským tématem.Je fanynka Chappyho.


Její modifikovaná duše se jmenuje Chappy a má ji velmi ráda. Chappyho má moc ráda,proto jej často kreslí.Kohokoli koho kreslí, tak jej nakreslí jako zajíčka. Kromě toho si velmi ráda vymýšlí situace, co všechno se jí stalo, aby mohla spát u Ichiga. Podle Ichiga byly ty výmluvy velmi ubohé, avšak jeho otec jí to sežral i s navijákem.


 Rukia byla ještě maličká, když se se sestrou toulali po Rukongai 78. Avšak její sestra se o ni neuměla postarat, proto ji nechala na prahu dveří s nadějí, že se bude mít dobře. Později se provdala za Byakuyu a po svatbě celou dobu Rukiu hledala. O 5 let zemřela, ale předtím jí musel Byakuya slíbit, že Rukiu najde a že ji adoptuje. Chtěla aby  jí byl dobrým bratrem, když ona nemohla být její dobrou sestrou. 


 Rukia zatím vyrůstala v Rukongai, kde našla ostatní děti a mezi nimi byl i Renji. Mezitím byly kamarádi a všechno dělali spolu. Spolu se také přihlásili na akademii shinigami , ale jakmile se tam dostala, tak ji odtud vzal Byakuya, který ji adoptoval. Tím pádem byla zajištěna, nemusela dokončit akademii a hned byla zařazena do jednotky. Renji  z toho měl radost , ale ona byla smutná, protože se na dlouhou dobu museli odloučit. 


Dostala se do třinácté jednotky, kde ji trénoval poručík Kaien Shiba. Toho však napadl Hollow, zmocnil se jeho těla a vzhledem k tomu, že Ukitake kvůli tuberkulóze nemohl bojovat, zmocnila se boje Rukia a Kaiena zabila, protože mu již nebylo pomoci. To ji však velmi dlouho mrzelo a mrzí ji to až dosud. Do Kaiena byla totiž zamilovaná, i když byl ženatý.


 Jednou se dostala na misi do lidského světa, kde měla za úkol ničit Hollow. Jeden Hollow však byl nad její síly, proto svou moc předala Ichigovi a sama si vzala Gigai od Uraharu. Později ji prišili zatknout Byakuya a Renji vzhledem k tomu, že předání moci shinigami je trestný čin a odvezli ji do vězení. Tam se rozhodlo o její popravě. Ichigo ji však přišel zachránit a Renji se k němu také přidal. Avšak zjistilo se, že rozhodnutí o její popravě nevydala místnost č.. 46, ale Aizen, který ji vyvraždil. Urahara totiž do jejího Giga zakomponoval Hogyoku, které Aizen potřeboval na přetvoření menos třídy Vasto Lorde na Arrancary. Hogyoku z ní vyndal a Rukia se hned zotavila. 

Rukia je zručná v Kido, které často používala, když neměla své síly (kvůli Hogyoku) a poté, dokud se jí síly obnovily. Zanpakuto se jmenuje Sode no Shirayuki (prekl. rukáv bílého sněhu) a je považováno za nejkrásnější zimní Zanpakuto v Soul Society. Shikai se uvolňuje frází "mae" (prekl. tancuj) a po uvolnění se změní na úplně celé bílé. V zhmotnělé formě je to krásná žena připomínající ledovou královnu. 


Techniky jsou Some no mai, Tsukishiro (prekl. první tanec, bílý měsíc) a spočívá v tom, že na zemi se vytvoří sněžný kruh pod nepřítelem. Z tohoto kruhu vysteleme ledový sloup, který nepřítele uvnitř zmrazí. Hned pak se tento ledový sloup rozpadne a spolu s ním se rozpadne i nepřítel.


Tsuga no mai, Hakuren (prekl. další tanec, bílá vlna) a spočívá v tom, že Rukia zaujme určitý postoj a z čepele vyrazí obrovská masivní sněžná vlna, která pohřbí a zmrazí protivníka. 


San no mai, Shirafune (prekl. třetí tanec, bílý meč) je zcela nová technika, zatím ji použila jen jednou na Arrancara Aaroniera. Spočívá v tom, že její zlomený meč se znovu obnoví a protne vše, přes co čepel míří. Bankaie ještě nedosáhla.
 

převzeto z http://cs.bleach.wikia.com/wiki/Rukia_Kuchiki

 

 

rukiakuchiki_5.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář