Jdi na obsah Jdi na menu
 


Renji Abarai

Renji Abarai je podkapitán 6. jednotky a jeho velitel je Byakuya Kuchiki.


 Renji pochází ze 78. obvodu Rukongaia a vyrostl jako sirotek s jinými dětmi včetně Rukii. Žili tak, že kradli jídlo a pití. Později s Rukiou zjistili, že mají duševní energii, tak se stali shinigami. Renji byl velmi dobrý v zacházení s mečem, ale v Kido mu to nešlo. Na akademii poznal Izuru Kiru a Momo Hinamori. Když Rukiu adoptovala rodina Kuchiki, ztratil s ní kontakty. 


 Renji se nejprve dostal do páté jednotky pod Aizena, později do 11. jednotky a nakonec skončil v šesté, kde se dopracoval na funkci podkapitána. Podkapitánem se stal v ten den, kdy se Rukia dostala do lidského světa. Když si Rukiu adoptovala rodina Kuchiki a Renji poprvé spatřil Byakuyu, jeho snem bylo stát se silnější než Byakuya. 


 Renji má dlouhé karmínové vlasy, obvykle svázané nahoru do culíku a celá jeho horní část je těla je otetovaná. Není známo odkud tetování má, ale zjistilo se, že vždy když Renji zesílí, zvětší se počet jeho tetování. Nejprve se objevili na jeho obočí a když se dopracoval na funkci  podkapitána pokrývají celý jeho záda. Tyto tetování znázorňují Zabimarove. Většinou nosí na hlavě buď brýle nebo bílý šátek. Všechny Renjiho brýle pocházejí z obchodu v Seireitei s názvem "Obchod s brýlemi stříbrná vážka" a stojí polovinu jeho roční výplaty. 

 Celý život byl Renji výstřednější než kterýkoliv jiný shinigami. Nejprve byl úzkoprsý, pak nešťastný a později ukázal, že dokáže být až neuvěřitelně seriózní a odhodlaný bojovat, když je postaven před nějakou šanci. Renji je nebezpečný k těm, kteří mu brání v dosažení jeho cílů. Je ochoten bojovat, zabíjet a zemřít za cokoliv v co věří. Je  jako Ichigo, v mnoha aspektech  se často  hádají. Nejčastěji se hádají kdo je silnější. 



Renjiho zanpakuto je Zabimaru, což znamená "hadí ocas". Shikai se uvolňuje frází Hoero, což znamená "zařve". Zabimaru vypadá jako pavián, jehož ocas je vlastně had, který také dokáže vyprávět. Shikai forma spočívá z toho, že meč je složen z několika čepelí, které se mohou rozložit a prodloužit do libovolné délky. Renjiho limit jsou tři útoky, pak se Zabimaru složí do původní podoby, aby se zotavil. Když se Zanpakuto zhmotnili, Zabimaru byla vlastně žena (opice) řetězem spojená s dítětem s hadím ocasem (had). Na otázku proč je žena odpověděla, že si to Renji sám přál. 


Bankai se nazývá Hihio Zabimaru, což znamená "král paviánů". Transformuje Zabimaru do obrovské formy jeho Shikai s hlavou, která připomíná kostru hada. Zabimaru se později naučil techniku hikotsu Taihe "kanón paviáních kostí", když se Renji naučil více využívat bankai. Zabimaru je tehdy schopen vystřelit z úst jako z kanónu zhmotněnou duševní energii.

 

převzeto z http://cs.bleach.wikia.com/wiki/Renji_Abarai

 


 renji1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář